Aydın
DOLAR32.6071
EURO35.0435
ALTIN2442.5
Kontrbus bulvar

Pehlivan faturayı Karakaş’a kesti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pehlivan faturayı Karakaş’a kesti
Aydın Duşakabin
Abone ol
İyi Parti’den Efeler Belediye Başkan Aday Adayı olan İyi Parti Efeler Belediye Meclis üyesi adayı Dr. Orkan Pehlivan partisinden istifa etti.

Önceki Dönem İyi Parti'de Aydın İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aydın'ın tanınmış siması Dr. Orkan Pehlivan partiden istifa ettiğini duyurdu.

 

Dr. Pehlivan'ın yaptığı açıklamada; 'Yetişmiş yeni simaların siyaset dinamiği içinde bulunması ve Sn. İsmet İnönü’nün “iyiler de kötüler kadar cesur olmalılar” sözü nün doğruluğuna olan inancım, Atatürk ve Cumhuriyetimize yapılan hoyratça saldırılara karşın bu ülkeye olan borcum ve vatan aşkımdan aldığım görev bilincimle İyi partide siyasete girdim. 
Parti içinde tam bir görev bilinci ile her kademe de verilen görevleri bihakkın yerine getirmek için çalıştım. Teşkilatın teveccühü neticesinde partime artı değer katacağıma inandığım için önkoşulsuz olarak Efeler Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Parti yönetim organlarından destek yerine kösteklenmeme rağmen bana inanan partililerimle, partimi en iyi şekilde temsil etmeye gayret ettim. Kontenjan milletvekilinin teşkilatlarda yarattığı küskünlüklere rağmen her partiliyi biraraya getirmek ve bir oldurtmak için çalıştım. Genel merkezden belediye başkan adayı olarak da ithal aday getirildiğinde ayrılmam konusunda yapılan tüm baskılara rağmen ve diğer partilerden yapılan çağrılara rağmen seçime kısa bir süre kala partime zarar vermemek için parti aidiyetini önceleyerek belediye başkan adayımızla da cansiperane çalıştım. 
   Belediye meclisi üyelikleri sıralaması kapalı kapılar ardında teşkilatın fikri alınmadan adeta yangından mal kaçırır gibi yapılıp, tarafıma haksızlık yapıldığı tüm üyelerimizce ortak fikirken partime küsmedim. Seçim sürecinde de görev anlayışımdan kaynaklı olarak sabah 9.30 dan  son sandık sayılıp son ıslak imza alınana dek görevli olduğum sandıklardan ayrılmadım. Bu anlamda vicdanım son derece rahat. 
   Bu süreçte çok adam gibi adam tanıdım, çok insan da beni tanıdı. Süreçte bana inanıp başkanım diye kabullenen tüm partililerime,seçim sürecinde birlikte çalıştığım tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyor ,helallik diliyorum. Şahsiyetime ve kişiliğime daha fazla zarar verecek gelişmelere artık mazur kalmak istemediğim  ve ülkemin sorunlarına çözüm olabilme yeteneğini kısır çekişmelerle ve gereksiz öfke siyaseti ile kaybettiğini düşündüğüm için İyi Partiden ayrılıyorum.' İfadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 2
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efeler’in başkanlık yarışında seçim kurulu sonuçları belli olduÖnceki Haber

Efeler’in başkanlık yarışında seçim kuru...

Yan bakma kavgası, kanlı bittiSonraki Haber

Yan bakma kavgası, kanlı bitti

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar