Aydın
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
Kontrbus bulvar

Kitap Kafe Kardeşköy’e çok yakıştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kitap Kafe Kardeşköy’e çok yakıştı
Aydın Duşakabin
Abone ol
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projesi Kitap Kafelerin 13’üncüsü hizmete açıldı. Fiziki yapısı bakımdan Aydın’ın en güzel kitap kafelerinden birini Kardeşköy Mahallesi’nde hizmete açan ve mahalle halkı tarafından sevgi seliyle karşılanan Başkan Atay, “Bu kitap kafeyi lütfen kadınlarımız ve çocuklarımız sahip çıksınlar. Onların bilgilenmesi için buna da çok ihtiyacımız var” dedi.

Yoğun ilgi gören Kardeşköy Mahallesi Kitap Kafe’nin açılışına Başkan Atay, eşi Güneş Atay ile birlikte katıldı. Çiçeklerle karşılanan ve etrafa gülücükler saçan Başkan Atay halkı selamladı. Kardeşköy Mahalle Muhtarı Yusuf Alvan, Mahalle Muhtar Adayı Muharrem Er, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kardeşköy Mahalle Muhtarı Yusuf Alvan, mahalleye kazandırdığı Kitap Kafe’de dolayı Başkan Atay ve ekibine teşekkür etti.

“SİZLERE ARMAĞAN EDİYORUM”

Alkışlarla kürsüye çıkan Başkan Atay, “Kadınlarımızın açılışlarda çok yoğun olması bizi daha da çok mutlu ediyor. Yapılmış olan eğitim hizmetlerinin en çok dokunanı, en çok anlayabileninin kadınlar olduğuna inanıyorum. Çünkü kadınlar evde çocuklarının okuldan geldiği zaman isteklerinin neler olduğunu bilen kişilerdir ama bu kitap kafeler artık çocukların eve gitmeden buraya uğrayıp ev ödevlerini bitirerek onlara ikram ettiklerimizle birlikte mutluluk yaşadıkları ortam. Burayı sizlere armağan ediyorum. Bu kitap kafeler inanın çok önemli. Bizim sadece görevimiz çocuklarımızın bilgeye ulaşmasına katkı yapmak. Onlara böyle iyi bir ortam sağlamak. Burada bunu gerçekleştirdik” dedi.

“NE SÖZ VERDİYSEM YAPMAK İÇİN ÇABA HARCIYORUM”

“Çocuk bilgiye ulaşabilmeli, sorgulayabilmeli, çocuk öğrenmek isteyen bir varlıktır.” diyerek açıklamalarına devam eden Atay, şunları söyledi:

Onun öğreneceği ortamı burada sağlıyoruz. Çünkü çocuklarımız geleceğimiz. Geleceğimiz olan o çocuklarımızın bu ülkeyi iyi yönetmelerini istiyorsak bilgili olmalarını sağlamak zorundayız. Bu kitap kafeler bu bilgi ışığının yarattığı ışıldadığı yerler olarak toplumumuza sunulmaktadır. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Efeler halkına ve kadın derneklerimize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bütün kadınlar yanımda olduğu sürece beni kimse yıkamaz. Çünkü siz varsınız sizle birlikteyiz. Sizinle birlikte bu ülkeyi ve Efeler’i güzelleştireceğiz. Ne söz verdiğiysem yapmak için büyük çaba harcıyorum. Açılışlarımıza devam edeceğiz. Bu kitap kafeyi lütfen kadınlarımız ve çocuklarımız sahip çıksınlar. Onların bilgilenmesi için buna da çok ihtiyacımız var.” Konuşmaların ardından, Başkan Atay, katılımcılarla birlikte açılış kurdelesini kesti ve ardından kitap kafeyi gezdi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efe'nin başarılı orta sahası 6 ay sonra geri döndüÖnceki Haber

Efe'nin başarılı orta sahası 6 ay sonra...

Nazilli’de yaşlı kadın evinde ölü bulunduSonraki Haber

Nazilli’de yaşlı kadın evinde ölü bulund...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar