Aydın
DOLAR32.5546
EURO34.9436
ALTIN2438.9
Kontrbus bulvar

Efeler Belediyesi’nden iddialara cevap gecikmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efeler Belediyesi’nden iddialara cevap gecikmedi
Aydın Duşakabin
Abone ol
Efeler Belediyesi, CHP Aydın İl Başkanlığı tarafından parti üyelerine gönderilen mesaj ve haber linkine yönelik açıklık getirdi.İddiaların doğru olmadığını ifade etti,

Efeler Belediyesi, CHP İl Başkanlığı tarafından parti üyelerine gönderilen mesaja cevap verdi.

Efeler Belediyesi tarafından gönderilen kamuoyu açıklamasında; 'Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanının üyelerine sms yoluyla gönderdiği mesajda Efeler Belediyesi’nin personeline yönelik baskı yaptığı, mobbing uyguladığı ve işten çıkardığına dair iddiaları üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Kamuoyuna yanlış bilgi aktaran ve Efeler Belediyesi’nin itibarını zedelemeyi amaçlayan bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Efeler Belediyesi’nde bir personelin işten çıkarma işlemi sadece meslek etiğine uymayan davranışları sonucunda gerçekleştirilmiştir. Söz konusu personel, belediye yönetimine karşı kabul edilemez derecede saygısızlık yapmış ve hakaret etmiştir. Bu durum, Efeler Belediyesi'nin çalışma ortamını ve hizmet kalitesini doğrudan etkileyen bir sorun haline gelmiş ve ilgili disiplin kurulları tarafından gerekli incelemeler yapılarak iş akdine son verilmiştir.

Efeler Belediyesi olarak, çalışanlarımıza karşı her zaman adil, saygılı ve destekleyici bir yaklaşım sergilemekteyiz. Belediyemiz, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı sağlamak için gereken tüm önlemleri almaktadır. Bu bağlamda, çalışanlarımızın haklarını koruyan ve onlara güvenli bir çalışma ortamı sunan politikaları uygulamaya devam edeceğiz.

Halkımızın ve basın mensuplarımızın spekülatif haberlere itibar etmemesini diliyor, kamuoyunun bilgisine saygıyla sunuyoruz.' İfadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ATAY’DAN EFELER’İN ANNELERİNE İYİ HABERÖnceki Haber

BAŞKAN ATAY’DAN EFELER’İN ANNELERİNE İYİ...

BAŞKAN ATAY NET KONUŞTU: "KİMSE KİTAP KAFELERİ KAPATAMAZ"Sonraki Haber

BAŞKAN ATAY NET KONUŞTU: "KİMSE KİTAP KA...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar