Aydın
DOLAR32.9946
EURO35.8012
ALTIN2529.0
Kontrbus bulvar

ÇİNE’NİN YETENEKLİ ÇOCUKLARI DOYASIYA GÜLDÜRDÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇİNE’NİN YETENEKLİ ÇOCUKLARI DOYASIYA GÜLDÜRDÜ
Aydın Duşakabin
Abone ol
Çine Belediyesi’nin açtığı tiyatro kursunda eğitim alan 7-13 Yaş Grubu kursiyerleri, hazırladıkları birbirinden eğlenceli skeçlerle Çine halkının karşısına çıktı.

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın öncülüğünde ve destekleriyle çalışmalarını yürüten Çine Belediyesi Tiyatrosu’nun yetenekli çocukları, Çine halkına bol kahkahalı bir gece yaşattı. Fanatik Baba, Anne Bank, Fakirin Yeri, 5 Kelime İsmail, Konuşan Organlar, Anne Beyni ve İbret Saati skeçlerinin sahnelendiği salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, minik yeteneklere alkışlarıyla destek oldu.

“ÇOĞU İLÇEDE OLMAYAN ÇOK ANLAMLI BİR GECE YAŞANDI”
Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın Avrupa Birliği Projesi kapsamında yurt dışında olması sebebiyle katılamadığı gösteri sonrası konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin,
“Çine Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kıvrak’ın selam ve sevgilerini getirdim sizlere. Kendisi bu gece aramızda olamadı. Ben de ilkokulda köyde tiyatro gösterisinde yer almıştım. Daha sonra üniversiteye kadar tiyatronun içinde olduk. Aklıma o günler geldi. Çine’nin Ömer Hoca gibi bir cevheri var. Çine’de tiyatroya yıllardır çok büyük katkıları oluyor. Çoğu ilçede olmayan çok anlamlı bir gece yaşandı bugün. İnanıyorum ki 4 sene sonra çok usta bir kadroyu izleyeceğiz. Bize bu geceyi yaşatan öğrencilerimize katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇİNE’MİZİN BİRBİRİNDEN YETENEKLİ ÇOCUKLARINI KUTLUYORUM”
Çine Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Ömer Öner ise, “Daha önce de verdiğimiz tiyatro kurslarımız 3 senedir aralıksız devam ediyor.  120’nin üstünde öğrencimiz var. Hepsi de birbirinden yetenekli çocuklarımız. Hepsini kutluyorum. Çocuklarımıza eğitim vermemde her zaman destek olan Çine Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kıvrak’a ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman yanımda olan CHP Çine İlçe Başkanımız Sayın Tayfun Şahin’e de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EFELER'DE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYORÖnceki Haber

EFELER'DE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ...

Efe yine zirveye oynuyorSonraki Haber

Efe yine zirveye oynuyor

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar