Aydın
DOLAR32.4926
EURO34.8562
ALTIN2440.4
Kontrbus bulvar

CHP'li Saatçı'dan ilk açıklama geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Saatçı'dan ilk açıklama geldi
Aydın Duşakabin
Abone ol
31 Mart Yerel Seçimleri'nde Aydın'da ve tüm Türkiye'de bir çok belediye kazanan CHP'nin Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı sonuçların açıklanmasının ardından açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, yerel seçimlerin bitmesinin ardından açıklamalarda bulundu.CHP'li Saatçı; 'Bir hikayenin ana teması emek ise; yolculuğun meşakkati bahar oluyor memlekete.' dedi.

 

 

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı açıklamasında; 'Kentimizin bir köşesinde bizlerin belki tanımadığı, belki bilmediği ama ekonomik buhranın girdabında, kalbinin en derin köşesinde var olan umudunu, inancını Cumhuriyet Halk Partisine bağlayan binlerce vatandaşımızın sorumluluğu vardı üzerimizde. 

Sadece bir yerel seçim değil bu. Bu aynı zaman da; emekçinin, emeklinin, kadının, gencin, üreticinin, çiftçinin, hakkı yenen milyonların ve uçan kuşun ağzından tohum düşse bereket fışkıracak bu toprakların geleceği için bir tercih seçimiydi.

Beraber sevinip, beraber üzüldüğümüz; aynı topraklarda beraber büyüdüğümüz, arkadaş, dost ve komşu olarak yıllarımızı geçirdiğimiz ve geçireceğimiz tüm vatandaşlarımıza hep bir arada yaşadık biz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun bizler bu toprakların evlatları, bizler bu ülkenin geleceğine ışık tutacak neferleriyiz. Bizler ayrı gayrı olmadan ortak değerlerimizi sımsıkı sarılarak geleceğe, umuda beraber yürüyeceğiz.

Aydın'da başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu ile birlikte kazandığımız ilçelerdeki belediye başkanlarımız ile birlikte toplumun bir kesimine değil her kesimine hizmet etmeye ve sosyal belediyecilik anlayışı ile tarih yazmaya devam edeceğiz. 

Milletvekillerimize, partimizin tüm kademelerindeki yol arkadaşlarımıza, bizlere destek veren kalbini açan tüm halkımıza, seçim süreci boyunca emek veren Emniyet Güçlerimize ve basın mensuplarımızı çok teşekkür ediyorum.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ve ilçe belediyelerimiz ile birlikte Aydın halkına hizmete devam diyoruz. 

Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerinin izinde yarınlara ışık olmaya devam edecek, yerel de kazandığımız başarıyı genel seçimlerde kazanacağımız başarı ile taçlandıracağız.

Yerel seçim sonuçlarının kentimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. ' ifadelerine yer verdi.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Arıkan’dan Gençlere Eypio KonseriÖnceki Haber

Başkan Arıkan’dan Gençlere Eypio Konseri

İyi Parti Aydın’da şok istifaSonraki Haber

İyi Parti Aydın’da şok istifa

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar