Aydın
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
Kontrbus bulvar

Başkan Atay iddialara sert çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Atay iddialara sert çıktı
Aydın Duşakabin
Abone ol
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, geçtiğimiz günlerde bir internet sitesinde yayımlanan haberi, belediye meclis toplantısı sonrasında gündeme getirerek sert sözlerle eleştirdi.

3 Nisan Pazartesi Günü Efeler Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen meclis toplantısı sonrası Efeler Belediye Başkanı bir internet sitesinde hakkında çıkan haberi yalanlayarak "Benim bacanağımda, Çeşme'de de bir metre kare arsamda, evimde yok." dedi.

'YALAN HABER YAPMAKTAN UTANMAYAN ŞEREFSİZLER"

Başkan Atay meclis toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada;"Değerli meclis üyeleri, Efeler'de yaşayan vatandaşlarımız merak ediyordur.Benim bacanağım yok.Çeşme'de bir metre kare arsam da evimde yok.Hiç bir akrabamın Çeşme'de evi yok.Efeler'de yaşayan vatandaşlarımızın merakını gideriyim dedim.Bu birincisi. Efeler ilçemizde Aydın ilimizde iki türlü gazeteci var arkadaşlar.Birileri namuslu, dürüst, kalemini satmayan, ahlaklı mesleğini yapan gazeteciler.Onları bir kenara ayırıyorum.Bir de  para ile haber yapan ahlaksız bir yaşam süren ve yalan haber yapmaktan utanmayan şerefsizler var arkadaşlar.Şimdi bu arkadaşlar, bazıları bir haber yaptılar.Efeler'de kafeler bahane, kiralamalar şahane.3 belediye meclis üyemizin yerlerini kiraladığımızla ilgili böyle bir haber.Birisi Kazım Payza'nın adını verdiler.Buradanda sizi bilgilendireyim.Bir Kazım Payza'nın hiç bir malını kiralamadık. Babasına ait bir yeri kiraladık. 4 bin liraydı. Yüzde on beş artış oldu. 4600 lira eline geçen para.Başka para ödemiyoruz. İkincisi Savaş Akçöltekin'in yeri.Akçöltekin'in yerini zorunlu olarak kiraladık.Çocuklar için kreş yapmamız gerekiyordu.Yanında bahçesi vardı.Şuan da yanında ki iki dükkanıda depremzelere topladığımız yardımları koymak için depo olarak kullanıyoruz.Oraya da ödediğimiz para 12 bin ikiyüz altmış altı lira.Gelelim İlhan Günendi'ye. Onun yeri ilk açtığımız kitap kafe.Biliyorsunuz Migros'un yanı.Şuan da çıkmamızı istiyorlar.Çünkü medyatik oldukBu bize zarar veriyor diyorlar.İnsanlara zarar veriyorlar.Şuanda çıksak kiraladığımız bedelin 4-5 katı ücret karşılığında kiralanacak.Biz 12 bin liraya kiraladık.İlhan Günendi'de her hafta o kitap kafede ki çocuklara 2 kilo çay alıyor. 50 bin lira 100 bin lira sanki belediye meclis üyelerinin  gayrimenkullerini peşkeh çekiyormuşuz gibi, Efeler Belediyesi'nden bir rant elde ettiriyomuşuz gibi imaj yaratarak bunlara kamuoyuna yaymaya çalışıyorlar.Neden? Kitap kafelerden rahatsız olduğu için.Gerçi onun suçu yok.Onun önüne kemiği atıyorlar havla diyorlar şuraya doğru." ifadelerine yer verdi.

'DOSTÇA BİLDİRMEK İSTİYORUM'

Konuşmasına devam eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; "Gelelim şimdi Süleyman Demirci'ye.Demirci İyi Parti il başkanı değilken ihaleye girdi. İhaleye 15 kişi girdi. İhale Süleyman Demirci'de kaldı.Rantla ne ilgisi var.Niye rahatsız oluyorsun sen.Başka arkadaşlarımızda yer aldı burdan.Herkes ihaleye girdi herkesin gözü önünde namuslu bir şekilde ihaleler yapıldı.Bundan daha açık daha dürüst bir şey olabilir mi? Ama onlar için önemli olan mide bulandırmak.İtibarsızlaştırmaya yönelik bu haberleri yaymak önemli.Artık haberleri sponsorlu çıkıyor.Utanç verici birşey bu.Beni bunlarla korkutacaklarını düşünüyorlarsa, yanılıyor arkadaşlar.Bu yapılan her yanlış hareket, her yalan haber, her ahlak dışı davranışın, onlara çok daha eksi olarak dostça bildirmek istiyorum.Hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Baraj inşaatında kumu satarken yakalandıÖnceki Haber

Baraj inşaatında kumu satarken yakalandı

Aydın’da sahte dişçi operasyonuSonraki Haber

Aydın’da sahte dişçi operasyonu

Haber Yorumları

  • ELMAS DEMİR07-04-2023 21:15

    FATİH ATAYIN ALAVERE DALAVEREYLE İŞİ OLMAZ HAZRETİ ÖMERİN ADALETİ VAR

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar