Aydın
DOLAR32.5636
EURO34.9067
ALTIN2428.2
Kontrbus bulvar

ADÜ'ye kura ile personel alınacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ADÜ'ye kura ile personel alınacak
Aydın Duşakabin
Abone ol
Aydın Menderes üniversitesi işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR ve Resmi Gazete yayını ile bildirilen 11 işçi alımı en az ilkokul mezuniyet şartı ile gerçekleşecek. Kura işlemi uygulanacak.

Üniversite kadrosunda yer almak! Sürekli ve daimi kadro ile işe başlamak! Hem de ilkokul mezuniyet şartı ile! Bu ilan ile mümkün…

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) kendi kadrosunda istihdam edilmesi üzere işe alacağı 11 personel alımı için, adaylardan en az ilkokul mezuniyet şartı arıyor. 11 işçi alımı gerçekleştirilecek olup, bu ilana çok fazla yoğun talep alınacağı aşikar. Bu sebeple olsa gerek, üniversite, işçi alımlarını kura eşliğinde gerçekleştireceğini bildirdi. Sizlerde üniversite personeli olmak istiyorsanız kısıtlı süre içerisinde gerçekleştirilecek olan başvuru alım sürecini kaçırmayın!

İşçi Alımı İŞKUR Aracılığıyla Gerçekleştirilecek

İlana başvuru işlemleri ve işe alım süreçleri İŞKUR aracılığıyla yürütülecektir. Türkiye İş Kurumu sayfasından müracaat işlemi gerçekleştirilecektir. Kura çekimi yapılması üzere adayların yer aldığı liste kurum tarafından gönderilecektir. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kura sonucunda 44 asıl ve 44 yedek aday belirlenecektir. Toplamda kurada belirlenmiş olan 88 aday Üniversite web sitesi üzerinden duyurulacaktır. Kura çekimi ADÜ TV üzerinden de izlenebilecektir. Canlı yayın 19 Nisan 2023 günü saat 10:00’da başlayacaktır. Sözlü sınavda işe alınan kadronun seviyesine uygun sorular sorulacaktır. Değerlendirmelerde esas alınacak konular; gözlem yeteneği, problem ve stresle baş etme becerisi, iletişim kabiliyeti olarak bildirilmiştir.

ADÜ işçi Alımı Başvuru Şartları

Üniversite tarafından adaylardan beklenen şartlar şu şekildedir.

En az ilkokul mezunu olunmalıdır.

En fazla ortaöğretim (lise veya dengi) mezunu olunmalıdır.

B, C, D veya F sınıfına sahip araç ehliyetlerinden birine sahip olunmalıdır.

İşe alınacak olan işçiler erkek olacaktır. Bu sebeple sadece erkek adayların başvuruları kabul edilecektir.

Askerlik durumunun; muaf, tecilli veya yapıldı olması gerekmektedir.

Vardiyalı ve gece çalışmaları söz konusudur. Adayların bu şartları bilerek başvuruda bulunmaları istenmektedir.

Çalışmalar hayvansal ve bitkisel üretimlerin yapılmakta olduğu açık ve kapalı alanlarda gerçekleşmektedir. Bildirilen şartlarda çalışmaya elverişli bir sağlık durumunun olması gerekmektedir.

ADÜ İşçi Alımı için Başvuru Şekli

Başvurular İŞKUR üzerinden alınacaktır. Yukarıda bildirilen şartları sağlayan vatandaşlar için iki farklı başvuru seçeneği sunulmuştur. Birinci seçenek Alo 170 hattının kullanılmasıdır. İkinci seçenek ise Türkiye İş Kurumu internet sayfasında bulunan iş arayan alanındandır. İlgili alana ulaşmak için tıklayınız

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
MHP’de Aydın milletvekili adayları belli olduÖnceki Haber

MHP’de Aydın milletvekili adayları belli...

Aydın'da torbacı operasyonuSonraki Haber

Aydın'da torbacı operasyonu

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar