Aydın
DOLAR32.2953
EURO35.0739
ALTIN2467.8
Kontrbus bulvar

Milli Takım Antrenörü Gedik, İyi Parti’den aday adayı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Takım Antrenörü Gedik, İyi Parti’den aday adayı oldu
Aydın Duşakabin
Abone ol
Milli Takım Antrenörü Ömer Saruhann Gedik, İyi Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.


14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Aydın'da da çalışmalar sürüyor.  Aday adaylıklarının açıklandığı günlerde açıklama yapan bir diğer isim de Ömer Saruhan Gedik oldu.

İyi Parti Aydın İl Başkanlığı binasında partililer ve basın mensupları ile bir araya gelen Gedik; 'Size güveniyor, yapılacak önseçimde kendimi, daha aydınlık bir Türkiye için çarpan o güzel yüreklerinize emanet ediyorum.' dedi.

 

Aday adaylığı konuşmasında şair Mehmet Emin Yurdakul'un dizelerine yer veren Ömer Saruhan Gedik; 

Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alan çok değerli iyi partili ailem ve siz basınımızın değerli temsilcileri, hepinizi en samimi duygularla saygıyla selamlıyorum.

   Tarihimizin en önemli seçimlerinden birine adım adım yaklaşmaktayız. Biliyoruz ki bu seçim ülkemizin hem bugünü hem de yarını için büyük bir önem arz etmektedir.

  Sevgili kardeşlerim aday adayı olarak karşınıza çıkarken, neden aday olduğumu sizlere Türkçü, milliyetçi, halkçı şairimiz  Mehmet  Emin Yurdakul’un dizeleriyle anlatmak isterim.

Ey vatanın bağrı yanık bucağı.
Hani senin bereketli hasadın,
Yeşil yurdun, mesut çatın, şen çiftin? 
Hani senin medeniyyet hayatın,
Yolun, köprün, kazman, iğnen, çekicin? 
Ey Türklüğün otağı! 
Ne vakte dek bu acıklı sefalet,
Bu viranlık, bu inilti, bu kaygu? 
Ne vakte dek bu uğursuz cehalet.
Bu taassup, bu görenek, bu uyku? 
........................
Yazık, sana ağlamıyan şiire; 
Yazık, sana titremiyen vicdana,
Yazık, sana uzanmayan ellere; 
Yazık, seni kurtarmıyan insana! ..Ruhu şad olsun.' İfadelerini kullandı.

Açıklamasına devam eden İyi Parti Aydın Milletvekili aday adayı Milli Takım Antranörü Ömer Saruhan Gedik konuşmasının devamında; "Aydınlık günlerde, Aydınımızın sorunlarını gündeme taşımak, değerlendirmek ve çözüm üretmek için çiftçi Mehmet amcamın esnaf Yusuf abimin hem anne hem emekçi Leyla ablamın sesi olacağım. dedi.
 
Adaylık açıklamasında kendi özgeçmişinden bahseden genç siyasetçi Ömer Saruhan Gedik; 'Evli ve bir çocuk babasıdır.
1982 yılında Ankara da doğmuş öğrenimini burada tamamlamış Hacettepe üniversitesi mühendislik bölümünden mezun olmuştur. 
Mühendislik mesleğini değil dededen, babadan miras kalan yüzme eğitmenliği yolunda ilerlemeyi tercih etmiştir. 

Tam 24 yıldır bu alanda ilimize hizmet vermekteyim. Yüzlerce binlerce çocuğun hayatına dokunup aralarından profesyonel sporcular yetiştirip milli takımımıza katkılarda bulunuyorum. Bu nedenle aynı zamanda milli takım antrenörlüğü de yapmaktayım. 

Sadece sporcu yetiştirmek değil gelecekte antrenör olmak isteyen öğrencilerimin elinden tutup onları yetiştirip bu bağlamda ülkeme katkıda bulunuyorum. 

Hedefim zaman içerisinde tecrübelerimi ve birikimlerimi tüm ülkeme spora hizmet vermek amacıyla spor bakanlığında kullanmaktır. 


İş hayatındaki başarılarıma ve küreselleşen dünyada Türkiye’nin stratejik öneme sahip olduğunu bu nedenle önde gelen ülkelerden bir tanesi olma yolunda ki inancımı  gerçekleştirmek amacıyla partimizin kuruluşundan bu yana sayın başkanımız Meral Akşener ‘e ve bu yola baş koyan şahsıma güveniyorum. 

5 yıldır partim ve siz değerli üye kardeşlerimle iç içeyim. Hiçbir ayrım gözetmeden her ilçedeki arkadaşlarımla olabildiğince dostça ilişkiler geliştirdim. Bu tutumum elbet sizler tarafından değerlendirilecektir. 

Size güveniyor, yapılacak önseçimde kendimi, daha aydınlık bir Türkiye için çarpan o güzel yüreklerinize emanet ediyorum.En içten sevgi ve saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da çatı yangınıÖnceki Haber

Aydın’da çatı yangını

Davutlar Kapalı Pazar Yerinin çatısı yenilendiSonraki Haber

Davutlar Kapalı Pazar Yerinin çatısı yen...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar