Aydın
DOLAR32.2694
EURO34.7683
ALTIN2400.6
Kontrbus bulvar

Mehmet Fatih Atay’dan iddialara yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mehmet Fatih Atay’dan iddialara yanıt
Aydın Duşakabin
Abone ol
Önceki Dönem Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, bazı yayın organlarında hakkında çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını ifade etti.

Önceki dönem Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, hakkında çıkan iddialara yazılı bir basın açıklaması ile cevap verdi.
Atay'ın açıklamasında; 'Hayal ürünü senoryalar ile kaleme alınmış, basın etiğinden uzak haberleri ile tanınan yerel internet haber sitesinde bugün yayınlanan iddia üzerine açıklama yapma gereği duyuyorum.

Onurla sürdürdüğüm Efeler Belediye Başkanlığı görevim boyunca şahsımı itibarsızlaştırmaya yönelik paylaşımlarıyla siyasete yön vermeye çalışan şahsın, bana karşı yürüttüğü karalama kampanyaları üzerinden elde ettiği kişisel menfaatleri henüz bitmemiş olacak ki halen; delilsiz, ispatsız, asılsız haberleri ile kamuoyu meşgul edilmeye devam edilmektedir.

Daha önce de sözde gazetecinin hakkımda ortaya attığı iddialarının gerçek olmadığı defalarca ortaya çıkmasına rağmen tekzip yayınlamak yerine iftiralarına devam etmesi gösteriyor ki tek gayesi mesleğini kullanarak şahsımı karalamak. 

Oynadıkları itibarsızlaştırma oyunlarının dozunu ne kadar artırırlarsa artırsınlar Efeler'e kazandırdığım sayısız hizmetler gün gibi ortadadır ve umuyorum ki kıymetli Efeler halkında da karşılığı seneler boyu devam edecektir. 

Bu nedenle ilgili kişiyi, şahsımı hedef alarak değil, kamuoyuna sadece doğruları aktarıp basın etiğine uygun, gerçek gazetecilik yapmaya davet ediyor, yaptığı delilsiz haberler ve söz konusu iddialar hakkında tüm yasal hakkımı kullanacağımı da tekrar hatırlatıyorum.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımla arz ederim.' ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz açtırmıyorÖnceki Haber

Köşk İlçe Emniyet Amirliği suçlulara göz...

Silah kaçakçılığı suçundan aranan şüpheli yakalandıSonraki Haber

Silah kaçakçılığı suçundan aranan şüphel...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar