Aydın
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6
Kontrbus bulvar

İyi Partili Ertürk, Aydın’ı karış karış geziyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İyi Partili Ertürk, Aydın’ı karış karış geziyor
Aydın Duşakabin
Abone ol
İYİ Parti, Aydın 2. Sıra milletvekili adaya Ahmet Ertürk, seçim çalışmalarını kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Ertürk bugün İnşaat Mühendisleri odası, Aydın Ticaret odası, AYESOB, Sanayi Odası ve Çeştepespor kulübü ve Rumeli Balkan göçmenleri derneğini ziyaret etti.

 

İYİ Parti milletvekili adayı Ahmet Ertürk, bugün seçim çalışmalarını Aydın’ın Efeler ilçesinde sürdürdü. Ertürk, Efeler’deki seçim Aydın Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı (AYESOB) Muhammet Ali Künkçü ve Efeler’debulunan oda başkanları ile bir araya geldik. İyi Parti İl Başkanı Recep Taner, Milletvekili Adayı Ömer Karakaş, İlçe Başkanı İlhan Adıyaman ile birlikte esnafların ve oda başkanlarının sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.


Ertürk, AYESOB yönetimine verdikleri bilgiler ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür etti.

SANAYİ ODASINA ZİYARET

Bugünü esnaf ve sanayicilere ayıran İYİ Parti milletvekili adayı Ahmet Ertük, Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve Oda Üyelerini ziyaret etti. Bu ziyaretinden de Ertürk ile birlikte İl Başkanı Recep Taner, 1. Sıra Milletvekili Adayı Ömer Karakaş da vardı. AYSO’dakigörüşmelerde Aydın’ın sanayi yapısı ve sanayicilerin beklentilerini dinleyerek, Aydın sanayisinin gelişimi için yapılabilecekler konusunda da projeleri paylaştı.

ÇEŞTEPE SPOR KULÜBÜ ZİYARETİ

Çeştepespor Kulübü Başkanı Okan Vardarlı ve yönetimi ile yeni spor yasası ve amatör spor kulüplerinin sorunlarını değerlendiren Ertürk amatör spor kulüplerinin sorunlarının başında bütçe olduğunu belirtti. Daha öncede Osmanbüküsporkulübü başkanlığı yapan Ertürk sorunları birebir yaşadığını ve sorunları 1. Elden bildiğini anlatarak çözümleri noktasal olarak detaylı bir şekilde paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da araç sayısı 536 bin olduÖnceki Haber

Aydın’da araç sayısı 536 bin oldu

Bağımsız Milletvekili Adayı Aksu, Bozulan siyasi sistemle mücadelesini anlattıSonraki Haber

Bağımsız Milletvekili Adayı Aksu, Bozula...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar