Aydın
DOLAR32.3522
EURO35.1557
ALTIN2308.4
Kontrbus bulvar

İşçi dostu başkandan zam üstüne zam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İşçi dostu başkandan zam üstüne zam
HASAN TOKER
Abone ol
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, belediye işçilerinin maaşlarında iyileştirme yapılmasını içeren protokolü imzaladı. İşçiler, Başkan Atay ile bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.
Başkan
erez

 

 

Belediye işçilerinin maaşlarına iyileştirme yapılması talebini değerlendiren Başkan Atay, imzaladığı protokolle işçilerin maaşlarına ek zam yaptı. Protokolün imzalandığının duyurulmasının ardından Efeler Belediyesi işçileri, Başkan Atay ile bir araya geldi.

 

 

“Bizim için çok değerlisiniz”

 

 

İşçilere verebilecekleri en yüksek zam oranını verdiklerini belirten Başkan Atay, belediye emekçilerine seslenerek, “Sizlerin emeğinin bu kadar olmadığını biliyoruz. Ortak bir noktada buluşarak verebileceğimiz en yüksek oranı veriyoruz. Bütçemiz ilk geldiğimiz yıldan itibaren beş kat yükseldi. Yüksek enflasyon nedeniyle sizin de giderleriniz çok yükseldi, gelirleriniz sabit kaldı. Ben de bir memur çocuğu olarak maaşın aile için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim. Efeler Belediyesi olarak biz de öncelikle işçilerimizin maaşlarını ödüyoruz. Bizim için çok değerlisiniz. Çok anlayışlısınız sizlerden çok memnunuz. Belediye meclis üyelerimizden de çok memnunum. Hep birlikte çok güzel bir çalışma yapıyoruz. İnşallah ilerleyen yıllarda emeğinizin karşılığını alarak sizlere daha yüksek ödeme imkanları bularak birlikteliğimize devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Belediye işçileri de Başkan Atay’a ekonomik sıkıntının had safhaya ulaştığı bugünlerde, emekçiden yana bir adım atarak yaşam şartlarını iyileştirdiği için teşekkür etti.

 

Başkan Atay’dan belediye işçilerine ek zam

Başkan Atay’dan belediye işçilerine ek zam

Başkan Atay’dan belediye işçilerine ek zam

ŞENOL KARAKOL
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
Efeler'de parola şampiyonlukÖnceki Haber

Efeler'de parola şampiyonluk

Başkan Günel tıkır tıkır çalışıyorSonraki Haber

Başkan Günel tıkır tıkır çalışıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar