Aydın
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5
Kontrbus bulvar

Hırsızlar kaçtı, polis kovaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hırsızlar kaçtı, polis kovaladı
Aydın Duşakabin
Abone ol
Aydın’ın Söke ilçesinden otomobil çalan iki hırsız, Didim’de emniyet güçlerini peşine taktı. Zanlılar kaçmaya çalıştıkları sırada biri polis aracı olmak üzere iki araca zarar verirken, bir polisin de yaralanmasına neden oldu. Kovalamaca sonucunda iki hırsız da kıskıvrak yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Söke’de 34 GDG 186 plakalı otomobili çalan iki hırsız araçla Didim’e geldi. Otomobil ile ilgili çalıntı ihbarının yapılmasından sonra Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüpheli aracı takibe aldı. Emniyet güçlerinin kendilerini takip ettiğini fark eden hırsızlar kaçmaya başladı. Ege Caddesi üzerinden Altınkum bölgesine daha sonra Yeşilkent bölgesine kaçan hırsızlar, İnönü Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Caddesi’ne giriş yaptı. Hırsızlar Yeşilkent bölgesinde kendilerine ’dur’ ihtarı yapan polisin aracına çarparken, bir polis memurunun da ayağından yaralanmasına neden oldu. Daha sonra park halindeki bir araca da çarpan hırsızlar Didim-Akbük yoluna girdi. Yolun emniyet güçlerince kesilmesinin ardından beton santrallerinin bulunduğu makilik alana yönelen iki hırsız daha sonra aracı bırakarak, yaya olarak kaçmaya başladı.


Didim İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birçok resmi ve sivil ekip yaşanan kovalamacanın ardından iki hırsızı kıskıvrak yakaladı. A.Y. ve S.C. isimli şahıslar olduğu tespit edilen ve çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen iki hırsız da gözaltına alındı. Çalıntı otomobil ise olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından çekici ile otoparka kaldırıldı. Yaralı polis memurunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hırsızlar kaçtı, polis kovaladı

Hırsızlar kaçtı, polis kovaladı

Hırsızlar kaçtı, polis kovaladı


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Efeler’de deprem bilinci artıyorÖnceki Haber

Efeler’de deprem bilinci artıyor

Efeler’de tiyatro rüzgarı çocuklar ve gençler için estiSonraki Haber

Efeler’de tiyatro rüzgarı çocuklar ve ge...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar