Aydın
DOLAR32.585
EURO34.8509
ALTIN2430.1
Kontrbus bulvar

Germencik İyi’lere Yılmaz aday!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Germencik İyi’lere Yılmaz aday!
Aydın Duşakabin
Abone ol
Kongre sürecine giden İYİ Parti’de ilçelerde de hazırlık sürüyor. Germencik İlçe Başkanlığı görevine aday olduğunu açıklayan Hacı Ali Yılmaz, “Vefa ve sadakatle bağlı olduğum bu güzel memlekete daha çok hizmet etme yolunda teşvik oldum’ dedi.

İYİ Parti’nin Türkiye genelindeki teşkilatlarında kongre heyecanı yaşanırken, ilçe başkanlıklarına aday olan isimler de netleşmeye başladı. Son olarak, İYİ Parti Germencik İlçe Başkanlığı görevine talip olduğunu açıklayan Hacı Ali Yılmaz, ‘Yarışta ben de varım’ dedi.

Gerçekleştirdiği basın toplantısında kendisinden bahseden Yılmaz adaylığa giden süreci anlattı. Vefa ve sadakatle bağlı olduğum bu güzel memlekete daha çok hizmet etme yolunda teşvik oldum diyen Başkan adayı Yılmaz; "Kıymetli Germencikli hemşehrilerim; Hepinizin bildiği gibi partimizin olağan kongre süreci Türkiye genelinde başlamıştır. Öncelikle, ilçemizde 3 Kasım 2022'de gerçekleşecek olan 3. olağan kongremizin yol arkadaşlarıma ve bütün halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Siyaset; ülke ve millet yararına çalışabileceğiniz, kendinizi ve fikrinizi ifade edebileceğiniz, dünyanın düzeni hakkında söz söyleme fırsatına sahip olduğunuz iyi bir araçtır. Ben ülkeme, milletime ve toprağında doyduğum Germencik'e hizmet edebilmek için Allah'a hamd olsun en doğru adreste, İYİ Parti'deyim. Bir yılı aşkın süredir İYİ Parti Germencik İlçe Başkanlığı'nda Hukuk Danışmanlığı yapıyorum. Bu süre zarfında yönetim kurulu toplantılarından diğer bütün etkinliklere kadar partime, davama ve yol arkadaşlarıma katkı sağlayacak her aşamaya katılım sağladım. Katıldığım bütün sosyal etkinliklerde partimi ve arkadaşlarımı başı dik ve alnı ak şekilde temsil ettim. Germencik'i kılcal damarlarına kadar köy köy mahalle mahalle gezdim, Germencikli hemşehrilerimi dinledim, 8 ay önce hizmete açtığım avukatlık büromda Germencikli dostlarımın hem hukuki hem de şahsi pek çok derdine ortak oldum. Yani elimiz ve kalbimiz Germencik için hep taşın altındaydı. Fakat geldiğim nokta; beni vefa ve sadakatle bağlı olduğum bu güzel memlekete daha çok hizmet etme yolunda teşvik etti. Bu vesileyle; ömrünün en verimli ve aktif çağını 6 yılayakın bir süredir Germencik'te geçiren bir kardeşiniz, evladınız, hemşehriniz olarak; Germencik'e daha güçlü hizmet edebilmek ümidiyle önümüzdeki kongrede İYİ Parti Germencik İlçe Başkanlığı adaylığımı sizlerle paylaşmak isterim. Germencik'e dünden daha iyi bir bugün ve bugünden daha iyi bir yarın hazırlamak için ben ve yol arkadaşlarım 3 Kasım 2022 tarihinde düzenlenecek ilçe kongremizde desteklerinize talibiz. Adalet ve hakikat yolundan sapmamaya ant içmiş bir hukuk adamı olarak; davamın ve Germencikli hemşehrilerimin hakkını hukukunu her mecrada can pahasına koruyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin liderliklerinde; Germencik İYİ olsun, Türkiye İYİ olsun diye gündüz oturmadan, gece uyumadan çalışacağım. İnsan ömrünün en verimli vakti olan bu çağlarımı davam için kapı kapı dolaşmaya, gönül yapmaya, hemşehrilerim ile hemhâl olmaya ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek kurmaya adamaktan şeref duyarım. Bu adaylık, bana bütün samimiyeti ve muhabbetiyle kucak açan, beni kalbinde büyüten ve kalbimde yeri her gün daha da büyüyen Germencik'e gönül ve boyun borcumdur.

Bu bir yoldur. Bu bir Germencik hikâyesidir.

Ben bu hikâye için mürekkep olmaya, yol için taş taşımaya, yeni bir soluk yeni bir heyecan getirmeye talibim. 3 Kasım'da bir demokrasi şöleni şeklinde geçeceğine inandığım kongremizin bir kez daha hayırlı olmasını diliyor, bütün hemşehrilerimizi kongremize davet ediyorum. Dua ve desteklerinizi beklerim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İncirliova büyük değişim! Ak Parti İlçe Başkanı ziyaret etti, hizmet yeri değiştiÖnceki Haber

İncirliova büyük değişim! Ak Parti İlçe...

Aydın Ülkü Ocakları 29 Ekim’de Türk Bayrağı dağıttıSonraki Haber

Aydın Ülkü Ocakları 29 Ekim’de Türk Bayr...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar