Aydın
DOLAR32.2398
EURO34.7882
ALTIN2460.1
Kontrbus bulvar

Efeler Belediyesi'nden kamuoyu duyurusu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efeler Belediyesi'nden kamuoyu duyurusu!
Aydın Duşakabin
Abone ol
Efeler Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir haber sitesinde çıkan “Efeler Belediyesi Kreşinde Mobbing Şoku!” haberine yönelik yazılı bir açıklama yaptı.

Efeler Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; 'İnternet üzerinden yayın yapan ve politikası doğrultusunda belediyemiz hakkında karalama haberler üreten bir medya organizasyonunun 15 Kasım 2023 tarihinde saat 9.30’da yayımladığı “Efeler Belediyesi Kreşinde Mobbing Şoku!” başlıklı haberde yer alan iddialar üzerine kamuoyuna aşağıdaki açıklamayı yapma ihtiyacı doğmuştur.

Söz konusu haberde yer alan iddiaların muhataplarına cevap hakkı verilmeden yayınlanan haberde, iddianın ötesinde adeta hüküm verilmiş, tarafsız habercilik ilkesi ayaklar altına alınmıştır. Aynı medya kuruluşu daha önce defalarca belediyemizi hedef alan tezviratlar üretmiş, vatandaşa gerçek dışı sanal bir gündem sunulmuştur. Belediyemizin, Efeler halkına sunduğu hizmetlerin sayısı ve kalitesi arttıkça kara propagandanın dozu artmıştır. Söz konusu medya kuruluşu belediyemiz ile adeta yarışmaktadır. Bu yarışın bir tarafı halka hizmetin diğer tarafı ise hizmete ket vurmanın derdindedir.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ın göreve gelmesinin ardından sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği birçok önemli projeden birisi de gündüz bakımevlerimizdir. Anne-babaların, çocuklarını güvenle emanet ettikleri, çocukların adeta ikinci evi haline gelen gündüz bakımevlerimiz, kadınların sosyal yaşama daha aktif olarak katılmalarını kolaylaştırmıştır. Efeler’in sıcak yuvaları haline gelen 5 gündüz bakımevimizde 720 öğrenci; müzik, resim, satranç, spor, yabancı dil gibi eğitimlerle çağın gerektirdiği koşullara uygun olarak eğitim ve öğrenim görmektedir. Verilen hizmet kaliteli, istikrarlı ve sorunsuz olarak sürdürülmektedir. Gündüz bakımevlerindeki eğitimci kalitesi, personelin özverili çalışmaları ve yönetim ile kurulan doğru iletişim bu başarının en önemli unsurudur. Söz konusu haberdeki mobbing iddiaları tamamıyla gerçek dışıdır. Efelerli anne-babaların gündüz bakımevlerine olan teveccühü, çalışma arkadaşlarımızın aidiyet duygusu bu iddiaların gerçek dışı oluşuna en büyük delil niteliğindedir.

Söz konusu iddia sahibi hakkında muhataplarının, basın etiğine uygun olmayan kara propaganda hakkında ise belediyemizin tüm hukuki haklarını kullanacağını kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederiz.' ifadeleri yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın Şehir Hastanesi'nin inşaatı sürüyorÖnceki Haber

Aydın Şehir Hastanesi'nin inşaatı sürüyo...

Aydın’ın da arasında bulunduğu ’Mercek-4’ operasyonunda bin 127 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Aydın’ın da arasında bulunduğu ’Mercek-4...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar