Aydın
DOLAR32.3141
EURO35.0756
ALTIN2278.2
Kontrbus bulvar

Efe'den İshak Kurt açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Efe'den İshak Kurt açıklaması
HASAN TOKER
Abone ol
Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, geçtiğimiz hafta sonu sahasında, oynadığı güzel futbola rağmen Kepez Belediye Spor'a 1-0 mağlup oldu. Maç esnasında ve maç sonrasında yeşil- beyazlı ekibin 9 numaralı futbolcusu İshak Kurt'a tribünlerden gelen tepkiler üzerine kulüp yönetimi açıklamada bulundu
Başkan
erez

Pazar günü,  Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluğu kupa törenine ev sahipliği yapan Adnan Menderes Stadyumu'nda gergin anlar yaşandı.Geçtiğimiz sezon BAL'da şampiyon olan Efeler09'un kupa töreninden sonra başlayan mücadele futbol anlamında Efeler09'un üstünlüğüyle devam etti.Ancak elde edilen pozisyonlar gole çevrilmeyince Efeler09'un 9 numaralı yıldız oyuncusu bazı seyircilerin hedefi haline geldi.Tribünden Kurt'a yönelik tepki ve küfürlere, tepkisiz kalamayan İshak Kurt'ta seyircilere tepki verdi.Bunun üzerine Efeler09 Spor Kulübü yönetimi açıklamalarda bulundu.

Yeşil-Beyazlı yönetimin açıklamalarında; "Pazar günü Efeler'in tek profesyonel takımı olarak geçen yıl BAL’da kazandığımız şampiyonluk kupasını büyük sevinçle kaldırdık ve “Hep birlikte nice kupalara” dedik. 4 yıl aradan sonra Adnan Menderes Stadyumu'nda yeniden profesyonel heyecan yaşattığımız için bizler de mutlu ve gururluyuz.

Ancak kendi sahamızda oynadığımız ilk lig maçında maalesef üç puanı alamadık ve mağlup olduk. Bu mağlubiyet bizi taraftarımızın büyük desteğine rağmen çok üzdü. 

Ama bizi asıl üzen, maçın başından sonuna kadar belirli bir grup tarafından bazı futbolcularımıza ve özellikle forvet oyuncumuz İSHAK KURT’a çok ağır edilen küfürler oldu.Futbolcumuzun bu küfürler karşısında  tribünlere yönelik hareketini hiçbir şekilde kabul etmediğimiz gibi, sabit noktalardan edilen ve son  olarak ‘İnşallah Küme düşersiniz” şeklinde yapılan sözlü sataşmaların tamamen art niyetli bir yaklaşımla kasıtlı olarak gerçekleştiğini de spor ve basın kamuoyunun bilmesini isteriz. 

Futbolcumuz İSHAK KURT'a yönetim kurulumuz tarafından gereken uyarı yapılmış ve yaptırımlar uygulanmıştır.

Her şeye rağmen biz önce Efeler, sonra Aydın'ı başarıyla, gururla temsil etmeye devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. 

Aydın spor kamuoyuna saygıyla duyurulur. " ifadeleri yer aldı.

ŞENOL KARAKOL

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni evliydi, evinde ölü olarak bulunduÖnceki Haber

Yeni evliydi, evinde ölü olarak bulundu

En iyi yorumcu ödülü Gürbüz'ün olduSonraki Haber

En iyi yorumcu ödülü Gürbüz'ün oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar