Aydın
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
Kontrbus bulvar

Efe Bakkal Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Duşakabin
Abone ol
Yerli üreticilerin ve kooparatiflerin çok sayıda ürününün uygun fiyatlarla satılacağı Efe Bakkal’ın ilk şubesi Girne Mahallesi Girne Bulvarı’nda Efelerli vatandaşların hizmetine açıldı.

 

           Efe Bakkal’ın açılışı, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden,Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kooparatif başkanları, dernek ve oda başkanları, Girne Mahalle Muhtarı Şule Cıvkaroğlu,çevre mahalle muhtarları,siyasi parti temsilcileri, Efeler Belediyesi Meclis üyeleri ve vatandaşların katılımları ile gerçekleşti

       31 Mart yerel seçimleri öncesi Başkan Atay’ın seçim vaatleri arasında yer alan Efe Bakkal projesi, Yerli üreticilerin ve kooparatiflerin ürettikleri organik ürünler ile bugün 7 Nisan 2021 tarihi ile vatandaşlarla buluştu.Efe Bakkalın ilk şubesi Girne Mahallesi, Girne Bulvarı’nda açıldı.Girne Mahallesi’ndeki vatandaşların memnuniyetle karşıladığı Efe Bakkal’ın ikinci şubesi de kısa süre de Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Efeler Belediyesi’ne ait Menderes Park’ta Efelerli vatandaşlarla buluşacak.

“Gururunu ve Heycanını Yaşıyorum”

Girne Mahalle Muhtarı Şule Cıvkaraoğlu açılış konuşmasında “Ev hanımlarımızın ve yerli üreticilerimizin çok sayıda ürettiği ürünlerin uygun fiyatlarla halka sunulacağı Efe Bakkal’ın ilk şubesinin Girne mahallesinde açılmasının bir kadın muhtar olarak gururunu ve heycanını yaşıyorum. Başta Efe Bakkal projesini Efeler halkına kazandıran Efeler Belediye Başkanım Mehmet Fatih Atay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

“Hiç Birşey Bizim Efeler Halkına Hizmet Etmemizi Engelleyemeyecek”

Açılış konuşmasında kadınlara herzaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını vurgulayan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay “Yerel seçim zamanı verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğu ve onurunu yaşıyorum. Biz Efe Bakkalı marketlere veya diğer esnaflarımıza rakip olsun diye açmıyoruz. Efe Bakkal’da sadece kadınlarımızın kurduğu kooparatifi ürünleri ve yerli üreticilerimizin ürünleri sergilenecek. Pandemi sebebiyle Efeler Belediyesi olarak gerçekleştirecek olduğumuz tüm etkinlikleri erteliyoruz. Covid-19 virüsü bizim yapacak olduğumuz hizmetleri engelliyor gibi gözüksede,hiçbir şekilde hiç birşey bizim Efeler halkına hizmet etmemizi engelleyemeyecek.Burada sadece elde edilen ürünler satılacak ama bizim farklı görevlerimizde var elbette.O ürünlerin üretilmesi için  gerekli olan üretim tesislerini de gerçekleştirilmesi gerektiğini düşündüğümüzden hepinizin bildiği gibi Tepecik’de yerel üretim fabrikamızı açıyoruz.O fabrikada sadece kadınlarımız çalışacak.Kadınlarımızın ürettiği ürünler, sadece Aydın’da değil ,Türkiye’de değil yurt dışında da sergilenecek.Bu konuda kadınlarımıza çok güveniyorum.Dernek Başkanlarım,muhtarlarım,ilçe başkanlarım,belediye başkanlarım burada.Kalbim sizinle.Siz yanımda olduğunuz sürece sizin için yapamayacağım hiç bir şey yok.Efe Bakkal Efeler halkına hayırlı olsun.” dedi.                                      

                                          

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şişe de durduğu gibi durmadı park halindeki iş makinasına çarptıÖnceki Haber

Şişe de durduğu gibi durmadı park halind...

İncirliova Deve Sucuğuna “Coğrafi İşaret” Sonraki Haber

İncirliova Deve Sucuğuna “Coğrafi İşaret...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar