Aydın
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6
Kontrbus bulvar

Bağımsız aday Aksu açıkladı: '80 bin oyun üzerine çıktık'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Duşakabin
Abone ol
Aydın’da  iki dönem Belediye başkanlığı yaparak, Aydınlıların hafızasına kazınan Hüseyin Aksu’nun, 2023 Milletvekilliği seçimlerinde Bağımsız Milletvekili Adayı olması ile başlayan süreçte Aksu’nun hiç rastlanmamış bir şekilde sürdürdüğü seçim kampanyasında ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Aksu‘nun seçim otomobilinin üzerine çıkıp, halka seslenmesi ve selamlayarak yürüttüğü kampanya büyük ilgi görüyor.

     Aksu’nun sokak sokak dolaşarak yürüttüğü kampanyada evlerden, işyerlerinden, kaldırımlardaki vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Aksu’nun yayınladığı video görüntüleri izleyenlerden beğeni topluyor. Bağımsız milletvekili adayı Hüseyin Aksu, seçim kampanyasında Aydınlı vatandaşlardan geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı takdir topluyor. Aksu’nun, kahvehanelerin önünde durarak seçim arabası üzerinden yaptığı kısa konuşmaların çoğu alkışlarla sona eriyor. Aksu bu alkışlar karşısında her seferinde “Allah, bize bu alkışlarınızı size hizmet olarak geriye ödemeyi nasip etsin” diyerek ayrılıyor.

     Yürüttüğü seçim kampanyası hakkında konuşan Aksu; Belediye başkanlığı yaptığı 9 yıl boyunca halka kucak açtığını tevazu ile yaklaştığını, halkın içinde olduğunu ve onların dertlerine çözümler getirdiğini, çaresiz ve muhtaç durumda olan vatandaşların hayatlarına anlam veren destekler sağladığını söyledi. 'Sadece altyapı, yol, şehircilik hizmetleri, parklar, ağaçlar, kültür tesisleri, okullar, resmi daireler, sosyal tesisler, spor tesisleri yapmadık. Doğrudan vatandaşın yanında olduk. Hiç insan ayrımı yapmadık. Sosyal yardım ve hizmetleri sadece hak edenlere verdik. Torpile, haksız kazanca izin vermedik.' diyen Aksu, bunun sonucunda aradan geçen çeyrek asıra rağmen halkın bunları unutmadığını sokakta karşılaştığında büyük bir sevgi gösterisi ile kendisini kucakladığını ifade etti.

     'Bu tablo hizmetlerimizin bize bahşettiği haklı bir mirastır. Siyasetin İlkelerini kaybettiği ve sadece çıkarların ön plana çıktığı, halkın ise gelişen olumsuz ekonomik koşullarda ezildiği bir dönemde, bu mirasın bize geri döndüğünü sadece sokaklardaki çoşkulu sevgi gösterilerinden değil, yapılan anketlerden de;  Şu anda Milletvekili seçilmem için gereken 80 bin oyun üzerine çıktığımızı halkın bize vekillik görevini layık gördüğünü anlıyoruz' diyen Aksu, halkla iç içe olan bu yüz yüze ve tek başına yürüttüğü çalışmalarına gece ve gündüz seçimlere kadar devam edeceğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Partili Sarıbaş’a yöresel kıyafet çok yakıştıÖnceki Haber

Ak Partili Sarıbaş’a yöresel kıyafet çok...

Kuşadası’nda kurallara uymayan sürücülere ceza yağdıSonraki Haber

Kuşadası’nda kurallara uymayan sürücüler...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar