Aydın
DOLAR32.2684
EURO34.7854
ALTIN2408.4
Kontrbus bulvar

Aydınlı Başkanlardan İmamoğlu’na destek!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydınlı Başkanlardan İmamoğlu’na destek!
Aydın Duşakabin
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasına Aydın’da ki CHP'li ve İyi Partili belediye başkanlarından peş peşe tepkiler geliyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davadan 2 yıl 7 ay hapis cezası ve siyasi yasak kararı çıktı. İmamoğlu'na verilen cezaya CHP'li ve İyi Partili belediye başkanlarından peş peşe tepkiler geliyor.

 

CHP'li Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer sosyal medya hesabından; "Bugün hukuki temeli olmayan bir kararla 16 milyon İstanbullunun iradesi yok sayılmıştır. Hak, hukuk, adalet için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanındayım. #Ekremİmamoğlu #Adalet" paylaşımı gerçekleştirdi.

CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; " 16 milyon İstanbullunun iradesiyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sn. Ekrem İmamoğlu’nun yanındayım." dedi.

CHP'li Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay; " Bugün alınan karar hukuktan ve adaletten bağımsız bir karardır. Hiçbir siyasi çıkar, halkımızın iradesinden üstün olamaz.Daima doğrudan yana olacağız." paylaşımı ile İmamoğlu'na destek oldu.

CHP'li Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş şahsi sosyal medya hesabından "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoglu ’na kesilen ceza 16 milyon İstanbullunun iradesine kesilmiştir.  Her zaman ve her şartta başkanımızın yanındayız." paylaşımı gerçekleştirdi.

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel; "

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu hakkında verilen kararın adaletten ve hukuktan yoksun olduğu apaçıktır. 

Yargının üzerinden elinizi çekin. " paylaşımı ile İmamoğlu'na destek oldu.

İyi Partili İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise; Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü alıntı yaparak "

“Herhalde dünyada bir hak vardır ve hak kuvvetin üstündedir.”
Mustafa Kemal ATATÜRK

Yanındayız Ekrem Başkanım
Her koşulda hukuka, adalete ve halkın iradesine sahip çıkacağız. 
Kirli siyasi hesaplar ya da hukuksuz mahkeme kararları ne olursa olsun biz yürekten inanıyoruz: "Her şey çok güzel olacak." "paylaşımı ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Antik kentte kaçak kazıya jandarma baskınıÖnceki Haber

Antik kentte kaçak kazıya jandarma baskı...

CHP’li İlçe Başkanı Canlı Yayında Milletvekili aday adaylığını açıkladıSonraki Haber

CHP’li İlçe Başkanı Canlı Yayında Millet...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar