Aydın
DOLAR32.5468
EURO34.9708
ALTIN2426.4
Kontrbus bulvar

Aydın’da kalitenin adresi Şenay Butik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın’da kalitenin adresi Şenay Butik
Aydın Duşakabin
Abone ol
Gülümseyen yüzü ve kalitesiyle Aydın'da farkını ortaya koyan Şenay Butik, yeni ürünleri ile her yaştan kadın müşterilerin kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor.

 

 

Her gün yeni moda tasarımı ürünleri ile müşterilerine özel ilgi gösteren Şenay Butik, adından sıkça söz ettirerek kalitesini ortaya koydu. Cumhuriyet mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde turitik parkın arkasında yer alan Şenay Butik hafta içi ve hafta sonları müşterilerine hizmet veriyor. 

Sosyal medya üzerinden tanıtımını yaptığı ürünleri ile kadınların ilgi odağı olan Şenay Adanır ayrıca kaliteden ödün vermeyerek şıklığın adresi olarak kadınların uğrak adreslerinden biri oldu.

Sattığı ürünlerin kalitesi ve şık olmasının ayrı bir ayrıcalık olduğundan bahseden Şenay Adanır, müşterilerin seçici olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi; “ 5 yıl önce ne iş yaparım dediğimde aklıma ilk gelen sevdiğim ve benimde hoşuma giden tek yapacağım işin bu olduğunu fark ettim. Ben kendim de kıyafet konusunda seçici ve şık olmasına dikkat ettiğim için severek yapıyorum. Getirdiğim ürünlerin hemen hemen hepsini kendim giyerek vido ve fotoğraflarla instagram ve facebook sayfamda paylaşıyorum. Gelen müşterilerimin “instagram da gördük size çok yakışmıştı” diyerek gelmeleri ayrıca beni mutlu etmeye yetiyor. Modayı takip ederek ve şıklığa önem verdiğim için gelen hiçbir müşterim eli boş çıkmıyor. Sürekli müşterilerim var. Onların beni tercih etmelerinin en önemli faktörü kaliteli ve şık ürünlere özen göstermem oluyor. Buraya gelen herkes benim için ayrı bir özel çünkü kadınlar kendilerini özel hissetmek ister ve işte bende tam bu anlamda devreye giriyorum çünkü her kadın güzel ve özeldir. İnstagram ve facebook sayfamı takip ederek bana ulaşabilirler” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yerli ve Milli Togg’a Aydın’da büyük ilgiÖnceki Haber

Yerli ve Milli Togg’a Aydın’da büyük ilg...

Memleket Partili Ünal Togg’u tiye aldı: ‘ 21 yıldır ne çözüm ürettiniz!’Sonraki Haber

Memleket Partili Ünal Togg’u tiye aldı:...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar