Aydın
DOLAR32.4258
EURO34.8437
ALTIN2399.7
Kontrbus bulvar

Asi Kankalar'dan takıma destek, Zoroğlu'na REST!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Asi Kankalar'dan takıma destek, Zoroğlu'na REST!
Aydın Duşakabin
Abone ol
Aydın'ın efsane spor kulübü Aydınspor'un taraftar grubu Asi Kankalar, geçtiğimiz günlerde Aydınspor yönetimini devir alan Zoroğlu'na tepki gösteren bir yazılı açıklama yaparak, Aydınspor'a desteklerinin devam ettiğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Yağcılar içinde bir esnaf dükkanında yaklaşık 15 kişinin katılımıyla gerçekleşen törenle Aydınspor yönetimini Zoroğlu A.Ş. devralmıştı. Yıllardır yağmur çamur demeden hiç bir karşılık beklemeden Aydın'ın efsane spor kulübü Aydınspor'u hiç bir zaman yanlız bırakmayan Asi Kankalar taraftar grubu, imza törenine davet edilmediği gibi haber bile verilmemişti. Uzun süre sessiz kalan Asi Kankalar taraftar grubu, sessizliğini bozarak Aydınspor'a her daim destek olacaklarını, Zoroğlu'nu ise destek olmayacaklarını yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı.

"FUTBOL CAHİLİ MUHAMMET GÜMÜŞ"

Yeni yönetimde yer alan Muhammet GÜMÜŞ'ü 'Futbol Cahili' olarak nitelendiren Asi Kankalar taraftar  grubunun yazılı basın açıklamasında; 'ASİ KANKALAR  Taraftar grubu olarak kuruldugumuz ilk yıl olan 1999'dan bu güne kadar karşılıksız olarak gönül verdiğimiz, uğruna binlerce kilometre yol gittigimiz AYDINSPOR'umuzun yönetimini bu sene için ZOROğLU grup devralmıştır. Bu devir işleminin ilk gününden bu yana olumlu ya da olumsuz bir tavır almadığımız ZOROĞLU grubu gerek basında gerek sosyal medyada ve en önemlisi de AYDINSPOR'UN ILK VE TEK TARAFTAR GRUBU OLAN ASİ KANKALAR ile süreci yürütememiştir. Devir aldıkları takımın adını bile bilmeyen yönetim, günümüzün en gerekli platformlariından olan SOSYAL MEDYADAN hazırlık maçlarını dahi duyuramayarak daha en başından beceriksizliğini ortaya koymuştur. Ne devralış sürecinde bilgilendirmeyi, ne devamında takımın sosyal medya hesaplarını doğru ve aktif kullanmayı ne de TARAFTARLA İLETİŞİMİ BECEREMEYEN YÖNETİMDEN Muhammet GÜMÜŞ denilen "FUTBOL CAHİLİ" sağda solda TARAFTARLARIMIZ ve TARAFTAR GRUBUMUZ HAKKINDA YANLIŞ İFADELER KULLANMAKTADIR.' ifadeleri yeraldı.

"Muhammet GÜMÜŞ denilen FUTBOL CAHİLİ, ASİ KANKALAR'ın adını dahi ağzına almayacak"

İsteklerini maddeler halinde sıralayan Asi Kankalar taraftar grubunun açıklamasının devamında ise;

'ASI KANKALAR TARAFTAR GRUBU OLARAK YÖNETİMDEN ÇOK NET 2 TALEBİMİZ BULUNMAKTADIR.

1- Muhammet GÜMÜŞ denilen FUTBOL CAHİLİ, ASİ KANKALAR'ın adını dahi ağzına almayacak ve bizlerle muhatap olmayacaktır.

2- AYDINSPOR geçmişten günümüze taraftarıyla, hocasıyla, futbolcusuyla bir bütün olarak vatanına milletine sadık, geçmişinde şaibe olmayan bir camiadır. Bu bağlamda geçmişi şaibeli olan yöneticisinden teknik ekibine kadar hiç kimse bu çatı altında herhangi bir görevde bulunmamalıdır.

Son olarak "AYDINSPOR CAMİASINA" ve "AYDIN SPOR CAMİASINA" bir kere daha belirtmek isteriz ki; Burhan amcamızdan, Semavi abimizden ve isimlerini buraya sığdıramayacağımız birçok büyüğümüzden emanet aldığımız AYDINSPOR'umuzu bizden sonraki nesillere en iyi şartlarda emanet edeceğimizden kimsenin süphesi olmasın. Her sezon oldugu gibi bu sezon da AYDINSPOR'umuzu tribünden destekleyeceğimizi belirterek ZOROĞLU yönetimine herhangi bir desteğimiz olmayacağını kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.' ifadeleri yer aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Germencik yerel seçim anketi sonuçlandı, Genç isimler önde çıktıÖnceki Haber

Germencik yerel seçim anketi sonuçlandı,...

‘Çine Belediye Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz?’ Anketi başladı!Sonraki Haber

‘Çine Belediye Başkanı Olarak Kimi Görme...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar