Aydın
DOLAR32.2181
EURO35.0468
ALTIN2501.7
Kontrbus bulvar

Aksu'ya Z kuşağından büyük ilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın Duşakabin
Abone ol
Aydın Bağımsız Milletvekili Adayı, eski Aydın Belediye Başkanı, Kent Bilimci, İnşaat Yüksek Mühendisi, Hüseyin Aksu sokak sokak dolaşarak seçim arabasının üstünden seslendiği zaman zaman durarak sohbet ettiği ve fotoğraf çektirdiği Z-kuşağınından büyük ilgi gördü.

     Aydın’da ve İlçelerinde, seçim arabası ile kentlerin tüm caddelerini dolaşan ve halkı selamlayan Aydın Bağımsız Milletvekili adayı Hüseyin Aksu   z- kuşağından sokakta büyük ilgi gördü. Muharrem İnce sendromu olarak ta adlandırılan bu yakınlaşma, “ İLK OYUM AKSU’YA” diyen gençlerin sayısında artmaya yol açtı.  Gençlerle yapılan röportajlarda, Aydın’ın en fazla tanınan siyasetçisi durumuna geçen Aksu’nun oylarında büyük bir artış bekleniyor. Gençlerin toplu halde, “HEPİMİZ BAĞIMSIZIZ” diyerek, Aksu’nun selamına karşılık verdikleri , Aksu’yu yollarda durdurarak fotoğraf çektirmek istedikleri, onunla sohbet ettikleri görüldü.

     Bu konuda açıklama yapan Aksu; "Gençler ve çocukların bana sevgisi içtendir. Siyasete girdiğim günden bu yana hep çok üst düzeyde olmuştur. Gençler bozulan siyasi yapıya zihinlerini teslim etmedikleri yani bağımlı hale gelmedikleri için benim projelerimi ve yaklaşımımı samimi ve güvenilir buluyorlar. Tek dileğim herkesin gençler gibi, bağımsız bakış açısına sahip olabilmeleridir. O zaman siyasette hizmet öne çıkacak ve liyakatli insanlarla ülkeye daha iyi hizmetler verecektir. Siyasi parti liderlerinin seçtiği ve önümüze konulan adaylara mahkûm olmayan bağımsız bir yapı oluşacaktır. Gençler saf ve temiz bakış açısını temsil ediyorlar. Siyaseti takım tutar gibi tutmuyorlar, Anne ve babalarının takım tutar gibi siyasi partileri sorgulamadan peşinden gitmelerini anlamıyorlar. Sokaklarda ve her yerde görüştüğüm gençler, gerçekten tertemiz ve bozulmamış bir düşünce yapısına sahipler. Onları internet bağımlısı, siyasetle ilgilenmeyen, geleceği düşünmeyen bir nesil olarak görenler yanılıyorlar. Onlar tercihlerini çok doğru yönde yapan akılları karıştırılmamış, dünyayı daha net gören insanlar."  sözlerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydın’da afiş krizini YSK çözdüÖnceki Haber

Aydın’da afiş krizini YSK çözdü

Aydın'da durdurulan araçta yüklü miktarda uyuşturucu çıktıSonraki Haber

Aydın'da durdurulan araçta yüklü miktard...

Yorum Yazın

erez

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar